Uitlenen van materiaal

In de nieuwsbrief van 15 december hebben we aangegeven geen materiaal uit te lenen, vooral ingegeven met de hoop dat we vanaf 19 januari weer onze deuren voor jou als sporter mogen openen. Na de berichtgeving van vandaag (6 januari 2021) kunnen we vrijwel zeker stellen dat de lock-down maatregelen verlengd worden. Een officiële bevestiging zal uiteraard pas volgende week volgen tijdens de persconferentie van dinsdag 12 januari.

Daarom hebben we besloten nu wel materialen ter beschikking te stellen om uit te lenen aan jou als sporter. Het betreft spinningfietsen, een pumpstang met een setje gewichten en steps. Alle andere materialen zijn niet beschikbaar voor het uitlenen.
Uiteraard zitten er wel een aantal voorwaarden aan het lenen van materiaal, bekijk de voorwaarden onderaan deze pagina.

Geïnteresseerd? Maak een keuze via het formulier (spinningfiets, steps en een pump-set) op onze website.

Let op; je kunt je keuze indienen voor vrijdag 8 januari om 12.00 en aanspraak maken op maximaal 1 optie. Het is dus niet mogelijk om een spinningfiets én pumpmateriaal te lenen. Vrijdag 8 januari wordt contact met je opgenomen of en wanneer je de materialen kunt ophalen.

Algemene voorwaarden uitleen materialen BCL

Algemeen

  • Alleen leden die BCL volledig steunen of voor de 50/50 optie kiezen bij de compensatieregeling van BCL na 19 januari 2021 maken aanspraak op het lenen van materiaal. Ook NHL Stenden medewerkers & deelnemers aan het programma Afvallen met Afspraken mogen aanspraak maken op materiaal.
  • Afhalen alleen mogelijk binnen tijdsblokken die BCL organiseert. Meer informatie hierover volgt als je jou keuze hebt ingediend.
  • Afhalen van de materialen is alleen met de auto mogelijk (drive thru principe) aan de achterzijde van ons pand, bij de achteruitgang van BCL.
  • Mogelijk is er meer interesse dan beschikbaar materiaal. BCL is dan gerechtigd om een keuze te maken wie (als eerste) in aanmerking komt voor het materiaal. Mogelijk gaan we dan een roulatie systeem organiseren.
  • Huurformulier ondertekenen (online), waarin je tekent voor bovengenoemde voorwaarden én het schadevrij terugbrengen van het materiaal. Ook wordt in het formulier opgenomen dat eventuele schade voor rekening van huurder is.
  • Wanneer BCL mag heropenen ben je verplicht het materiaal bij BCL terug te brengen voor de heropening, op de door BCL aangegeven tijdstippen.

Spinningfietsen (maximaal 32 fietsen beschikbaar)

Pump set (20 stuks – Stang/Gewichten/Step/Klemmetjes)

Steps (20 stuks)

Fitness bankjes, losse materialen, schijven, stangen etc. worden niet uitgeleend. Uiteraard ook geen andere fitness- of cardio apparatuur.

Gewoon eens proberen?

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Sending