Studenten

Studenten

Studeren en sporten in Leeuwarden

Studeer je in Leeuwarden? Met je studentenpas sport je extra voordelig bij Bewegingscentrum Leeuwarden

Of je nu hbo- of mbo-student bent. Sporten & studeren gaan prima samen bij Bewegingscentrum Leeuwarden. Voor een aantrekkelijk tarief maak je als student gebruik van de beste fitness- en wellnessfaciliteiten van Leeuwarden.

39 sporten in één lidmaatschap voor slechts € 21,- per maand!

Sporten op jouw manier

Studeren. Het is de mooiste tijd van je leven. Maar ook een drukke tijd. Dan is het goed om aan je lijf te denken. Fit blijven of werken aan je power? Alleen of samen met vrienden? Bij BCL kun je bewegen op jouw manier. Van fitness tot groepsles.

Een wereld rond sport en beweging

Studeer je aan NHL, van Hall Larenstein of Stenden? Steek de straat over en ontdek een wereld rond sport en beweging. Even ontspannen na je work-out? De sauna staat vanaf 13.00 voor je klaar. En in het 3JO-campuscafé is het altijd gezellig nazitten. Van lunch tot een welverdiend biertje.

Sportpas: sporten met studentenkorting

cart-handAls student in Leeuwarden kun je met je sportpas tegen een laag tarief bewegen. Bij  BCL kun je met deze pas terecht voor fitness en groepslessen. Onbeperkt, voor twee tientjes. En de sauna na je workout is gewoon gratis. Kijk hier voor onze tarieven voor studenten. Of schrijf direct in via de site van Studentensport Leeuwarden!

Bewegen 2.0

We laten je sporten op de beste apparaten, onder begeleiding van goed opgeleide medewerkers. Bij hen kun je met al je beweegvragen terecht. Daarnaast krijg je een TGS-sleutel. Een slimme tool waarmee je zicht houdt op jouw sportprogramma, prestaties en vorderingen.

Overzicht tarieven

 • 1 jaar, maandelijkse betaling € 21,-
 • 1 jaar, eenmalige betaling € 220,- (€ 32,- korting!)
 • 1/2 jaar, maandelijkse betaling € 22,-
 • 1/2 jaar, eenmalig betaling of maandelijkse betaling, totaal € 125,-
 • 4 maanden, eenmalige betaling € 100,-
 • 3 maanden, eenmalige betaling € 75,-
 • Lekker dicht bij Stenden, ideaal!

  Emma Bolk,

  Meteen na je colleges lekker sporten bij het Bewegingscentrum Leeuwarden. Samen met vrienden: ideaal en gezellig. Het 'Sleutelsysteem' en de begeleiding van de instructeurs helpen mij goed op weg. Ik doe de  oefeningen op de goede manier  en blijf hierdoor vooruitgang boeken.

Weer bewegen. Meer bewegen? Zet die eerste stap.

Meer weten over de sportpas of over sporten bij het Bewegingscentrum Leeuwarden? Mail ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.