Bewegen via het werk

Bewegen via het werk

Een pittige werkdag, boordevol energie

Medewerkers hogescholen sporten met korting bij Bewegingscentrum Leeuwarden

Je hebt het druk, komt tijd te kort. Helemaal om te bewegen. Goed om te weten dat dit anders kan. Bij Bewegingscentrum Leeuwarden combineer je sporten en werken op een slimme manier.

Medewerker bij NHL en Stenden?

Dan is sporten na het werk extra interessant. Want NHL en Stenden vergoeden (een deel) van de kosten. En BCL is lekker dichtbij. Tussenuurtje, of meteen na de laatste vergadering? Een kwestie van de straat oversteken, omkleden en je bent klaar voor je work-out.

Beweeg op jouw manier

Bij het Bewegingscentrum Leeuwarden vinden we dat iedereen lekker op zijn manier moet kunnen bewegen. Wil je werken aan je conditie, ga je voor extra spierkracht of heb je meer met groepslessen? Bij BCL vind je een uitgebreid sport- en beweegaanbod.

Beweegprogramma’s voor medewerkers hogescholen

Lekker samen sporten met collega’s op een vast tijdstip? Dat kan. Bewegingscentrum Leeuwarden biedt beweegprogramma’s speciaal voor de medewerkers van de Hogescholen. Je blijft er fit bij én het is nog gezellig ook.

De beste faciliteiten

BCL staat voor de beste beweeg- en sportfaciliteiten. Bij ons sport je op state-of-the-art apparatuur. Daarnaast krijg je een TGS-sleutel. Hiermee houd je zicht op jouw beweegprogramma, prestaties en vorderingen. Onze gediplomeerde instructeurs geven advies op maat. En na je work-out staat de sauna voor je klaar.

Niet werkzaam bij NHL of Stenden?

Niet getreurd. Vraag je leidinggevende eens naar de mogelijkheden om bij te sporten bij het Bewegingscentrum Leeuwarden. We gaan graag met hem in gesprek.

Tussenuurtje, of meteen na de laatste vergadering? Een kwestie van de straat oversteken, omkleden en je bent klaar voor je work-out.

Meer bewegen? Weer bewegen?Zet die eerste stap.

Meer weten over sporten na je werk? Of over wat je werkgever hierin kan betekenen. Stuur ons een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.