Reserveer je training

Sporten bij BCL? Van harte welkom! Wij werken met verplichte registratie voor een vrije fitnesstraining of het aanmelden voor een groepsles. Voornaamste reden is om de drukte in de fitnesszaal te spreiden, zodat er voor iedere sporter een fijne trainingsomgeving met voldoende trainingsmogelijkheden beschikbaar is.

Inschrijving BCL
Iedere sporter die ingeschreven staat bij BCL heeft toegang tot de MyWellness app en kan daarmee een beweeg- en/of sportactiviteit boeken. Na inschrijving bij BCL ontvang je automatisch een uitnodiging om een account aan te maken en te activeren.

MyWellness app & activiteit boeken
Een instructie voor het downloaden van de MyWellness app vind je hier. In de app kun je gemakkelijk een tijdstip (starttijd) boeken. Je moet je registreren voor zowel een groepsles als een workout in de vrije fitness. Een workout in de vrije fitness mag je zo lang maken als je wilt, als je maar start op je gereserveerde starttijd. Later binnen lopen kan niet, dan kun je het weer terecht vanaf de start van het volgende fitnessblok.

De app bied ook nog allerlei andere voordelen, zoals altijd je trainingsschema bij de hand te hebben. Voor meer informatie hierover kun je terecht op de fitness pagina van onze website.

Gewoon eens proberen?

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Sending