Preventief bewegen

Preventief bewegen

Werken aan een gezonde toekomst

Preventiecentrum: verantwoord bewegen, op de goede weg terug

Een ernstige blessure, ziekte of een ingrijpende operatie. Herstellen is stap één, weer in conditie raken stap twee. In Bewegingscentrum Leeuwarden werk je op een verantwoorde manier aan een gezonde toekomst.

Verantwoord bewegen

Fit worden begint met verantwoord sporten. Bij Bewegingscentrum Leeuwarden doe je dit onder persoonlijke en professionele begeleiding van een gecertificeerd instructeur. Hij stelt een uitgekiend trainingsprogramma op en hij begeleidt je tijdens het sporten.

Jouw doelen voorop

Om het beste trainingsprogramma te bepalen, brengen we eerst je gezondheid in kaart. Op basis van lengte, gewicht, spierkracht, uithoudingsvermogen en lenigheid en jouw doelen maken wij een persoonlijk trainingsprogramma. Altijd realistisch en met oog op een duurzaam resultaat.

Motiveren en inspireren

Fit worden is soms hard werken. Doorzetten. Wij bieden je daarom een motiverende omgeving. Een plek waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn. Een plek waar een peptalk op het juiste moment, goed advies en persoonlijke aandacht centraal staat. Bij het Bewegingscentrum Leeuwarden ben je gewoon goed bezig!

FitVak! Preventiecentrum

Bewegingscentrum Leeuwarden is het enige NL Actief Preventiecentrum in Leeuwarden. Dit betekent dat we zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, diabetes, overgewicht of een chronische aandoening. Je kunt bij ons sporten op maat, met instructeurs die zijn opgeleid om jou veilig en effectief te trainen.

Wij bieden specialistische programma’s voor :

  • COPD
  • Overgewicht
  • Diabetes
  • Niet aangeboren hersenletsel
  • Sportblessures

Fit worden is soms hard werken. Doorzetten. Wij bieden je daarom een motiverende omgeving. Een plek waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn.

Weer bewegen? Meer bewegen? Zet die eerste stap.

Meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Stuur ons een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.