Opleidingen

Fitnesstrainer, personal trainer of bewegingsdeskundige worden? Schrijf je in bij Bewegingscentrum Leeuwarden. Wij zijn hét opleidingscentrum voor de rijkserkende NL Actief-opleidingen in Noord-Nederland. De cursussen en opleidingen worden georganiseerd door Bewegingscentrum Leeuwarden / BCL Actief. 

NL ACTIEF OPLEIDINGEN

NL Actief is de brancheorganisatie voor sport- en bewegingscentra in Nederland. NL Actief ontwikkelt, coördineert en examineert opleidingen voor management en fitnessinstructie. De opleidingen Fitnesstrainer A, Fitnesstrainer B en Personal trainer zijn het meest bekend.

NL ACTIEF DIPLOMA

Het Europees erkende NL Actief diploma geeft een bewijs van jouw bekwaamheid als fitnessprofessional. Met een diploma van NL Actief heb je de grootste kans op werk in de branche.

ERVAREN DOCENTEN

Bij Bewegingscentrum Leeuwarden krijg je les van ervaren docenten. Van theorie tot praktijk: via ons bereid je je optimaal voor op je NL Actief examen.

INSCHRIJVEN?

Vul het inschrijfformulier in en verstuur het. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de inschrijving definitief te maken.

KOSTEN

Download: kostenoverzicht opleidingen

OPLEIDINGOVERZICHT:

MEER INFORMATIE?:

Neem contact op met Feiko Broersma (opleidingen@bewegingscentrumleeuwarden.nl).

Gewoon eens proberen?

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Sending