Opleidingen – Fitness Educatie Noord

Fitnessinstructeur of personal trainer worden? Schrijf je in bij Fitness Educatie Noord, onderdeel van Bewegingscentrum Leeuwarden. Wij zijn hét opleidingscentrum voor de rijkserkende NL Actief-opleidingen in Noord-Nederland. De cursussen en opleidingen worden georganiseerd door Fitness Educatie Noord, in Bewegingscentrum Leeuwarden. 

NL ACTIEF OPLEIDINGEN

NL Actief is de brancheorganisatie voor sport- en bewegingscentra in Nederland. NL Actief ontwikkelt, coördineert en examineert opleidingen voor management en fitnessinstructie. De opleidingen Fitnesstrainer A en Fitnesstrainer B zijn het meest bekend. Personal Trainer worden? Deze opleiding is geïntegreerd binnen de Fitnesstrainer B opleiding. Dus wanneer je de A & B opleiding beide volgt, mag je ook als Personal Trainer aan de slag in de branche.

NL ACTIEF DIPLOMA

Het Europees erkende NL Actief diploma geeft een bewijs van jouw bekwaamheid als fitnessprofessional. Met een diploma van NL Actief heb je de grootste kans op werk in de branche.

ERVAREN DOCENTEN

Bij Bewegingscentrum Leeuwarden krijg je les van ervaren docenten. Van theorie tot praktijk: via ons bereid je je optimaal voor op je NL Actief examen.

INSCHRIJVEN?

Vul het inschrijfformulier in en verstuur het. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de inschrijving definitief te maken.

KOSTEN

Download: betalingsvoorwaarden
Download: kostenoverzicht

OPLEIDINGOVERZICHT:

MEER INFORMATIE?:

Neem contact op met Feiko Broersma (opleidingen@bewegingscentrumleeuwarden.nl).

Gewoon eens proberen?

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Sending