blog

Inloopmiddag voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Inloopmiddag voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Donderdag 22 september 13:00 – 18:00 – In de week van 19 t/m 24 september 2016 wordt Nederland uitgedaagd om tijdens de Nationale Fitness4daagse,  4 x te gaan bewegen voor het goede doel: de Hersenstichting. Doordat de hersenen deze week centraal staan organiseren de ‘Edwin van der Sar Foundation’ samen met Fit!vak, de brancheorganisatie voor sport- en bewegingscentra, een inloopmiddag bij de Fit!vak Preventiecentra voor mensen met NAH.

Bewegingscentrum Leeuwarden doet hier ook aan mee en zal op donderdag 22 september a.s. van 13:00 – 18:00 uur een inloopmiddag houden. Hierbij kunnen mensen met NAH op een gemoedelijke manier kennis maken met de daarvoor opgeleide instructeur en de werkwijze die wordt toegepast.

Inschrijven voor de NAH-inloopmiddag is niet nodig en aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Laat uw brein niet zitten en kijk wat beweging voor u kan betekenen!

Kijk voor meer info over bewegen met NAH op www.meet-me-at-the-gym.nlwww.edwinvandersarfoundation.nl of onze eigen pagina’s; BCL Fit!vak preventiecentrum of preventief bewegen.

 

nah-poster-inloopmiddag