My Wellness

Weet jij hoe je jou training zo optimaal mogelijk kunt benutten? Of je inmiddels je gestelde doelen al behaald hebt? Bij Bewegingscentrum Leeuwarden maak je gebruik van het My Wellness van Technogym: een systeem dat je actief houdt en met plezier laat trainen.

DE TGS-SLEUTEL ÓF VIA DE MYWELLNESS APP

De sleutel en de app slaat alle informatie op die jij nodig hebt voor je fitness en trainingsprogramma. Daarnaast geeft de sleutel je ondersteuning bij de toestellen gedurende jouw training. Elk toestel geeft exact aan hoeveel herhalingen en sets je moet doen, voordat je naar het volgende toestel of oefening gaat. De sleutel of de app helpt je bovendien met de juiste uitvoering van de oefeningen. Ook geeft het MyWellness al je resultaten en metingen weer in een overzicht, zodat je altijd je vorderingen kunt blijven volgen.

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN

Onze instructeurs staan voor je klaar om je te begeleiden. Na inschrijving worden twee afspraken ingepland om je helemaal wegwijs te maken. Na de introductie training en sleutelles kun je zelfstandig aan de slag met je programma. Uiteraard zijn onze instructeurs altijd aanwezig om je te begeleiden en te ondersteunen.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
Gewoon eens proberen?

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Sending