Lock-down activiteiten BCL

Ook tijdens de lock-down is het belangrijk in beweging te blijven, juist nu! Daarom bieden we verschillende lock-down activiteiten aan:

Online coachgesprek

Wij merken dat nu wij verplicht gesloten zijn het voor veel mensen lastig is om de gezondheid op peil te houden. Door een gebrek aan structuur is het een uitdaging om een gezond beweeg- en voedingspatroon aan te houden en het vele thuiswerken zorgt voor fysieke en mentale klachten. Gelukkig kunnen kleine aanpassingen al leiden tot gezondheidsverbetering. Onze instructeurs geven je hierin graag advies door middel van een 1 op 1 online coachgesprek van 30 minuten. Op basis van je persoonlijke situatie ontvang je tips en handvaten ter verbetering. De mogelijke onderwerpen zijn:

· Bewegen (Feiko, Laurens, Ineke)

· Voeding (Ineke)

· Gezond thuiswerken (Laurens, Feiko)

· Vitaliteit (Laurens)

Je kunt een 1-op-1 coach gesprek eenmalig gratis aanvragen.

Duo training of Personal Training

Onze instructeurs willen je graag stimuleren om in beweging te blijven. We bieden daarom de optie aan om buiten in duo’s of 1 op 1 met een instructeur te gaan trainen. De mogelijkheden zijn buiten iets beperkter, maar onze instructeurs kunnen voor ieder niveau een plezierige en uitdagende (fitness)training samenstellen. 
Afhankelijk van de deelname worden de trainingen wekelijks of tweewekelijks ingepland.

1-op-1 racefiets training

Ben je in het bezit van een racefiets? Wil je graag tips en advies ontvangen over training(opbouw), fietstechniek, schoeisel, eten en drinken, enzovoort? Maak dan nu een afspraak voor een buiten fietstraining met Laurens!

Laurens heeft meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van fietsreizen naar Frankrijk en Italië en het verzorgen van trainingen op de weg. Tijdens de fietstraining geeft Laurens adviezen en antwoord op al je vragen. De fietstraining duurt max. 1,5 uur en wordt uiteraard aangepast aan jouw niveau. Het dragen van een helm is verplicht.

Wandel je fit

Wist je dat je dagelijks minimaal 30 minuten matig intensief moet bewegen om je fitheid op peil te houden (Nederlandse norm gezond bewegen). Een half uurtje lekker doorwandelen heeft dus al een positief effect op je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Sociaal contact heeft een soortgelijk effect.

In deze lockdown zal bij veel mensen helaas een gebrek zijn aan beide aspecten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een 1-op-1’ wandel je fit’ half uurtje in te plannen met 1 van onze medewerkers. Tijdens deze wandeling is er uiteraard ruimte voor vragen en advies m.b.t. een gezonde leefstijl.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Gewoon eens proberen?

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Sending