Jouw werknemers in topvorm

Jouw werknemers in topvorm

Bedrijfsfitness: een gezonde investering

Ziekteverzuim verminderen, arbeidsproductiviteit verhogen? Laat je medewerkers bewegen bij Bewegingscentrum Leeuwarden.

Ziekteverzuim verminderen, arbeidsproductiviteit verhogen? De oplossing is simpel. Laat je medewerkers bewegen bij Bewegingscentrum Leeuwarden. Fit personeel verzuimt 78% minder, is gemotiveerder en beter opgewassen tegen werkdruk en stress.

Voorkom RSI, burnout en rugklachten

Daarnaast wijst onderzoek uit dat regelmatig sporten en bewegen preventief werkt tegen RSI, burn-out en lage rugklachten. Als werkgever mag je per bedrijfsvestiging één fitnesslocatie aanwijzen.

Duurzaam fit personeel

Het liefst bied je jouw medewerkers een plek waar het leuk is om te sporten. Bij Bewegingscentrum Leeuwarden kunnen ze terecht voor een breed beweegaanbod, uitstekende faciliteiten en begeleiding op maat. Dat houdt mensen gemotiveerd en duurzaam fit.

Bewegen op de werkvloer

Bewegingscentrum Leeuwarden ontwikkelde speciaal voor bedrijven het beweegprogramma ‘Mobiele vitaliteit’. Medewerkers hoeven hiervoor niet naar ons Bewegingscentrum. Wij komen juist naar hen toe. Het programma omvat vier keer per jaar een activiteit rondom een thema zoals fysieke belastbaarheid.

Bedrijfsfitness fiscaal gezien

Voor werkgever en werknemers is bedrijfsfitness extra interessant. Er geldt een fiscale vrijstelling. Hoe werkt dat? Als werkgever schaf je een bedrijfsfitness- abonnement aan. Je werknemer betaalt dit abonnement terug van zijn brutoloon.

Bewegingscentrum Leeuwarden werkt samen met Bedrijfsfitnessplan Nederland. Bij deze instantie kun je als werkgever terecht om je te laten informeren over en je aan te melden voor het Bedrijfsfitnessplan.

 

 

  • Dit is meer dan een sportschool

    Nicole van Putten, Sectretarieel medewerker Stenden

    Via mijn fysiotherapeut ben ik bij Bewegingscentrum Leeuwarden gaan sporten. Een goede keuze. Dit is meer dan een sportschool. Ze zijn altijd benieuwd hoe het met me gaat en letten goed op mij. In verband met rugklachten hebben ze een aangepast programma voor me samengesteld. Spinning, fitness-circuit en vrij fitness: lekker afwisselend Ik sport er drie keer per week met veel plezier. Helemaal top dat ik in 'no time' van mijn werkplek in de sportschool ben.

Zet die eerste stap. Neem contact met ons op.

Meer weten over de mogelijkheden van bedrijfsfitness? Stuur een mail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.