Thomas & Allard kaatsen op de PC

Woensdag 1 augustus op het grootste kaatsevenement van het jaar 

Naast hun werkzaamheden bij BCL, zijn de medewerkers veelal ook sportief in hun vrije tijd. Thomas & Allard kaatsen zelfs samen op het hoogste niveau, samen met Thomas zijn broer Peter vormen ze dit seizoen team Bewegingscentrum Leeuwarden!

Woensdag 1 augustus zijn ze een van de outsiders op de belangrijkste kaatswedstrijd van het jaar, de PC in Franeker. Thomas won de PC al eens in 2012 en werd zelfs uitgeroepen tot koning. Daarnaast heeft Thomas twee keer een derde prijs gewonnen, net zoals Allard.

Op de PC van dit jaar gaan ze proberen voor een verrassing te zorgen met Peter als opslager, Allard als voorinse en Thomas staat achterin. Er komen ieder jaar rond de 10.000 toeschouwers kijken naar de PC en is daarmee een groot spektakel.

De loting heeft uitgewezen dat team BCL nummer 16 heeft. Dat betekent dat de mannen rond 13.00 voor het eerst in actie komen. De wedstrijd is de hele dag te volgen via Twitter, Radio en vanaf de middag ook tv (Omrop Fryslan tv of de live stream op internet).

Wij wensen Peter, Allard en Thomas in ieder geval heel veel succes!

  

 

 

Gewoon eens proberen?

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Sending