IFitnessbox

Nu met korting via de Friesland Zorgverzekeraar! Wil jij in 12 weken je leefstijl verbeteren? Kies dan voor de iFitnessbox! – De iFitnessBox bestaat uit een uniek programma dat je helpt om in 12 weken je leefstijl structureel te verbeteren. Met de iFitnessBox word je op maat begeleid om je leefstijl (nog meer) te verbeteren en je trainingsdoelen te behalen.

Waar bestaat de iFitnessBox uit:

  • Een intake gericht op leefstijlverbetering
  • Wekelijks 1 training en/of adviesgesprek met je vaste persoonlijke coach
  • Een beweegprogramma op maat, je kan dit programma doen wanneer het jou uitkomt
  • Fitness wearable / Activity tracker
  • (praktische) informatie en kennis over gezonde voeding
  • Recepten die passen bij je leefstijl en je trainingen

Met de iFitnessbox zet je de eerste stappen op weg naar een duurzame, betere leefstijl en een fitter lichaam! Bovendien leer je over de effecten van trainen en (gezonde) voeding op je lichaam.

Meld je nu aan en neem deel aan iFitnessBox en profiteer van het unieke leefstijlprogramma voor maar € 395,00! Ben je verzekerd bij de Friesland Zorgverzekeraar? Dan kom je in aanmerking voor korting van € 45,00! Aanmelden kan door te mailen naar: info@bewegingscentrumleeuwarden.nl

Voor vragen of meer informatie, mail naar bovenstaand mailadres of kom langs bij de front office van Bewegingscentrum Leeuwarden.

De iFitnessbox is een gezamenlijk project van SGZ, het kennisplatform iFitness en FitVak, de branchevereniging van erkende fitnesscentra in Nederland.

 

Gewoon eens proberen?

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Sending