blog

Even voorstellen: Maaike Dirks

Even voorstellen: Maaike Dirks

Wie is degene die zorgt voor de schone en prettige omgeving bij BCL? Dat ben ik!

Mijn naam is Maaike Dirks, 28 jaar en ik woon samen met mijn vriend en dochtertje in Leeuwarden.  Ik werk met veel plezier bij BCL en ben sinds alweer bijna twee jaar verantwoordelijk voor de schoonmaak, front-office en social media. Dat laatste heeft de afgelopen tijd op een laag pitje gestaan vanwege mijn zwangerschap maar hoop ik binnenkort weer op te pakken!
Naast deze werkzaamheden volgde ik voorheen vaak de pilates lessen van toenmalig instructrice Marijn. Ik heb zelf 1x pilates mogen overnemen. Ik moet toegeven, ik vond het erg spannend, maar ook heel leuk om te doen! Wie weet ligt hier een kans in de toekomst om mij verder in te ontwikkelen.

In oktober 2016 ben ik trotse moeder geworden van Zoë Marley! Op dit moment is zij mijn aller grootste hobby en geniet ik volop van haar!

Ik hoop nog een lange tijd in dit gezellige team te mogen werken en mezelf op bepaalde vlakken verder te ontwikkelen! Heb je vragen over BCL, je abonnement of geheel iets anders? Stel ze gerust wanneer ik aan het werk ben bij de front-office, dan help ik je graag!