Studenten

BIJ BEWEGINGSCENTRUM LEEUWARDEN SCHAF JE DE SPORTPAS FITNESS AAN EN KUN JE KIEZEN UIT 39 VERSCHILLENDE SPORTACTIVITEITEN

Of je nu hbo- of mbo-student bent. Sporten & studeren gaan prima samen bij Bewegingscentrum Leeuwarden. Voor een aantrekkelijk tarief maak je als student gebruik van de beste fitness- en wellnessfaciliteiten van Leeuwarden.

SPORTEN OP JOUW MANIER

Studeren. Het is de mooiste tijd van je leven. Maar ook een drukke tijd. Dan is het goed om aan je lijf te denken. Fit blijven of werken aan je power? Alleen of samen met vrienden? Bij BCL kun je bewegen op jouw manier. Van fitness tot groepsles.

EEN WERELD ROND SPORT EN BEWEGING

Studeer je aan NHL, van Hall Larenstein of Stenden? Steek de straat over en ontdek een wereld rond sport en beweging. Even ontspannen na je work-out? De sauna staat vanaf 13.00 voor je klaar. En in Campus Café Leeuwarden is het altijd gezellig nazitten. Van lunch tot een welverdiend biertje.

SPORTPAS: SPORTEN MET STUDENTENKORTING

Als student in Leeuwarden kun je met je sportpas fitness tegen een laag tarief bewegen. Bij  BCL kun je terecht voor fitness en allerlei groepslessen. Onbeperkt, iedere dag. En de sauna na je workout is gewoon gratis. Inschrijven? Kom direct langs bij onze front office.
Ingeschreven? Je mag ook deelnemen aan alle sportactiviteiten van Studentensport Leeuwarden in Sporthal Rengers. Kijk op de website van Studentensport voor meer informatie.

BEWEGEN 2.0

We laten je sporten met de beste faciliteiten, onder begeleiding van goed opgeleide medewerkers. Bij hen kun je met al je beweegvragen terecht. Daarnaast krijg je een TGS-sleutel of kun je trainen met de MyWellness app. Een slimme tool waarmee je zicht houdt op jouw sportprogramma, prestaties en vorderingen.

Overzicht tarieven

TermijnBetalingswijzeTariefKenmerk
1 jaarMaandelijkse betaling€ 22,- per maandMeest voordelig
1 jaarEenmalige betaling€ 237,50 per jaar€ 32,- korting!
1/2 jaarMaandelijkse betaling€ 23,75 per maandMinder lang gebonden
1/2 jaarEenmalige betaling€ 135,- per 1/2 jaarIn een keer klaar
4 maandenEenmalige betaling€ 107,50 per 4 maandenOverzichtelijk
3 maandenEenmalige betaling€ 80,- per 3 maanden1 moduul sporten
Gewoon eens proberen?

Gewoon eens proberen?

Meld je nu aan voor een proefles

Sending