Opleidingen

Fitnesstrainer, personal trainer of spinning instructeur worden? Schrijf je in bij Bewegingscentrum Leeuwarden. Wij zijn hét opleidingscentrum voor de rijkserkende Fit!vak-opleidingen in Noord-Nederland. De cursussen en opleidingen worden georganiseerd door Bewegingscentrum Leeuwarden / BCL Actief. 

Fit!Vak opleidingen

Fit VAk opleiding FrieslandFit!Vak is de brancheorganisatie voor sport- en bewegingscentra in Nederland. Fit!Vak ontwikkelt, coördineert en examineert opleidingen voor management en fitnessinstructie. De opleidingen Fitnesstrainer A, Fitnesstrainer B en Personal trainer zijn het meest bekend.

Fit!Vak diploma

Het Europees erkende Fit!Vak diploma geeft een bewijs van jouw bekwaamheid als fitnessprofessional. Met een diploma van Fit!Vak heb je de grootste kans op werk in de branche.

Ervaren docenten

Bij Bewegingscentrum Leeuwarden krijg je les van ervaren docenten. Van theorie tot praktijk: via ons bereid je je optimaal voor op je Fit!vak examen.

Inschrijven?

Vul het inschrijfformulier in en verstuur het. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de inschrijving definitief te maken.

Kosten

Download: kostenoverzicht opleidingen

Opleidingoverzicht: