blog

Informatie omtrent overgang naar MyWellness Cloud

Informatie omtrent overgang naar MyWellness Cloud

Vanaf dinsdag 6 maart – Ieder lid heeft een email ontvangen (wanneer het juiste email adres bij ons bekend is) waarin meer informatie staat omtrent de overgang naar een nieuw systeem, MyWellness Cloud.

Het nieuwe systeem biedt meer mogelijkheden dan het huidige systeem met de trainingssleutel. Het is wel nog altijd mogelijk om met je tgs-sleutel te blijven trainen aan de hand van je trainingsprogramma. Daarnaast biedt MyWellness Cloud de mogelijkheid om al je trainingsgegevens overal te benaderen via de PC of de MyWellness app. Je kunt ook andere sportactiviteiten toevoegen in je eigen account.

Ook gaan we MyWellness Cloud gebruiken als registratie systeem voor alle groepslessen. Het is mogelijk om via de MyWellness app een groepsles te boeken. Voor het downloaden van de MyWellness app kun je hieronder een stappenplan vinden.
Let op: om iedereen de tijd te geven om het nieuwe systeem te leren kennen is maart 2018 een overgangsmaand. Tot 1 april blijft het huidige pasjessysteem van kracht om deel te kunnen nemen aan een groepsles. Vanaf 1 april gaan we definitief over en is het verplicht om je in te schrijven voor een groepsles. Ook als je geen mobiele telefoon hebt is het mogelijk een groepsles te reserveren via de Unity Self in de fitnesszaal. Al onze medewerkers helpen je graag hier meer uitleg over te geven.

Stappenplan voor het downloaden van de MyWellness app.

Stappenplan voor het boeken van groepslessen.