Fitness met resultaat

Fitness met resultaat

Je uithoudingsvermogen verbeteren, afvallen of spieren versterken? Fitness in Bewegingscentrum Leeuwarden is dé manier om aan je sportieve doelen te werken.

Fitness op hoog niveau

Je vindt onze gym op de derde etage van Bewegingscentrum Leeuwarden. In de gym staan de modernste fitness- en cardioapparaten (TechnoGym) voor je klaar. Als lid krijg je een TGS-sleutel. Deze houdt trainingsresultaten bij en is een geheugensteuntje bij het uitvoeren van je oefeningen.

Hartslagtrainingen, buikspierkwartiertjes en conditiemetingen

Het beste resultaat bereik je met de juiste begeleiding. In de fitnesszaal is altijd een instructeur paraat. Hij helpt je om je oefening goed uit te voeren, adviseert welk programma het best bij jou past en hoe je kunt variëren. Ook voor hartslagtrainingen, een 0-meting en andere vragen kun je bij je instructeur terecht.

Klaar met je workout? Vanaf 13.00 staat de sauna voor je klaar.
Introductieles: een programma voor jou op maat

Je start bij ons altijd met een introductietraining. Hierin stelt je instructeur een programma op maat voor je samen. Dit doet hij op basis van je ervaring, je doelen en eventuele beperkingen. Je krijgt uitleg over alle oefeningen in dit programma.

Sleutelles: meten is weten

wellness_keyMet het Wellness Systeem van Technogym houd je precies bij hoe jij ervoor staat. Je kunt zien of je optimaal getraind hebt, hoeveel herhalingen je op een apparaat moet doen en hoe je een oefening goed uitvoert. In de sleutelles leer je alles over het omgaan met de TGS-sleutel.

Inchecken en sporten maar

Na deze twee lessen kun je zelfstandig aan de slag. Een kwestie van inchecken en lekker sporten. Uiteraard kun je altijd de hulp van je instructeur inroepen. Om toch die oefening nog eens voor te doen of om gewoon even te sparren over sporten. Na vier weken kun je weer een afspraak maken met je instructeur om je schema aan te passen, zo blijf je gemotiveerd en doelgericht aan de slag!

Verwante lessen