Wellness-System

Wellness-System

Weet jij hoe je jou training zo optimaal mogelijk kunt benutten? Of je inmiddels je gestelde doelen al behaald hebt? Bij Bewegingscentrum Leeuwarden maak je gebruik van het Wellness System van Technogym: een systeem dat je actief houdt en met plezier laat trainen.

De TGS-sleutel

De sleutel slaat alle informatie op die jij nodig hebt voor je fitness en trainingsprogramma. Daarnaast geeft de sleutel je ondersteuning bij de toestellen gedurende jou training. Elk toestel geeft exact aan hoeveel herhalingen en sets je moet doen, voordat je naar het volgende toestel gaat. Het toestel helpt je bovendien met de juiste uitvoering van de oefeningen. Ook geeft het Wellness-System al je resultaten weer in een overzicht, zodat je altijd je vorderingen kunt blijven volgen.

fitness_leeuwarden_hometrainer
Klaar om aan de slag te gaan

Onze instructeurs staan voor je klaar om je te begeleiden. Na inschrijving worden twee afspraken ingepland om je helemaal wegwijs te maken in het Wellness-System. Na de introductie training en sleutelles kun je zelfstandig aan de slag met je programma. Uiteraard zijn onze instructeurs altijd aanwezig om je te begeleiden en te ondersteunen.