Kwaliteitsfitness in Leeuwarden

Kwaliteitsfitness in Leeuwarden

De beste faciliteiten, goed opgeleide instructeurs, persoonlijke aandacht en actueel aanbod op het gebied van sport- en welzijn. Bij Bewegingscentrum Leeuwarden ga je voor kwaliteit. We zijn een landelijk erkend Fitnesscentrum. 

Niet alleen onze faciliteiten zijn van hoog niveau, je sport ook letterlijk op hoog niveau. Onze sportschool vind je op de hoogste etage van het Bewegingscentrum Leeuwarden. Je sport altijd met een prachtig uitzicht op Leeuwarden.

Fitness in Leeuwarden: ga voor kwaliteit

Niet voor niets dat Bewegingscentrum Leeuwarden onder meer een landelijk erkend Fitnesscentrum is. Een keurmerk dat staat voor de hoogste kwaliteitseisen. Dit geldt voor onze locatie, faciliteiten, lessen en personeel.

Fitness_landelijk_keurmerk

De gym: sporten 2.0

In onze gym staan de modernste fitness- en cardioapparaten (TechnoGym) voor je klaar. Als lid krijg je een TGS-sleutel . Deze houdt trainingsresultaten bij en is een geheugensteuntje bij het uitvoeren van je oefeningen.

Je sport altijd met een prachtig uitzicht op Leeuwarden.

Instructeurs

Onze instructeurs zijn niet alleen goed opgeleid, ze houden hun kwaliteit hoog door hun kennis van fitness te blijven ontwikkelen.

Onze keurmerken